EL-INSTALLATION

Vi udfører projektering og udførelse af:

  • El-installationer
  • EDB og Data installationer
  • Fiber installationer
  • Telefonanlæg
  • Belysning
  • El-service

Fra tilbudsgivning og frem til sagens aflevering, er vi proffesionelle hvor alt fra faglig finish til oprydning indgår.

El-installationer & EDB og Data installationer:

El-installationer
Vi udføre alle former for elarbejde for erhverv. Søger du hjælp til montage af en ekstra stikkontakt eller en helt ny elinstallation, er vi professionelle lige fra tilbudsgivning og frem til sagens aflevering, hvor alt fra faglig finish til oprydning indgår.

Data installationer (PDS og Fiberkabling)
Med store krav til hastighed og flytning af billeder, filer ,
lyd og video, er det vigtig at vælge den rette installation.
PDS kabling også kaldet Patch kabler står for Premises Distribution System. PDS installation forbinder netværk, helt nede fra 1 udtag og op til 6000 udtag og sikre høj hastighed mellem netværkets tilsluttede enheder.

Fiber installationer & Telefonanlæg

Fiber installationer
Fiber er en lysleder. Fiber er typisk lavet af glas eller plastik og som er designet til at transportere data, som lysimpulser.
Fiber stiller store krav til installation. Når fiber skal nedgraves, eller fremføres i bygninger eller når to fibre skal splidses ( samles ), kræver dette det rette værktøj og rette instrumenter. Hos Elsec A/S findes kun de bedste instrumenter til fiberinstallation samt personale med rette uddannelse.

Telefonanlæg
Telefonanlæg rækker længere ud end bare til hoveddøren. Telefonanlæg integrer også mobiltelefonen og regionalkontoret i den anden ende af landet. Sagt med andre ord, har du netværket, så har du også muligheden for at holde kontakten. Anlægget er IP baseret og integreres nemt i virksomhedens eksisterende netværk

Belysning & El-service

Belysning
Lys forvandler dit hjem og gør arbejdet muligt. Lys er en nødvendighed, men ikke mange tænker over hvor meget rigtige lys betyder for vores velvære. Hovedpine kan opstå ved for meget eller for lydt lys, roterende maskiner stiller krav til lys og lys mængde, farver gengives bedst når den rigtige temperatur i lyset opnås. Hvid er ikke bare hvid. Elsec A/S hjælper gerne med valget at den helt rigtige lyssætning og lysstyring, samt rådgiver i valg af energikilder, så som LED.

El-installationer
Vi udføre alle former for elarbejde både for erhverv. Søger du hjælp til montage af en ekstra stikkontakt eller en helt ny elinstallation, er vi professionelle lige fra tilbudsgivning og frem til sagens aflevering, hvor alt fra faglig finish til oprydning indgår.